Results 1 to 2 of 2

Thread: kazinoda lisenziya şəffaflığına şübhə ilə yanaşıram

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Hostboard Member RichardKous's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

kazinoda lisenziya şəffaflığına şübhə ilə yanaşıram

Mən hər kazinoda lisenziya şəffaflığına şübhə ilə yanaşıram. Hansı platformada saytın özündə canlı lisenziya yoxlaması linki var və bu link birbaşa tənzimləyici quruma aparır? Bəzi saytlar lisenziyanın şəklini qoyur, amma bu saxta ola bilər. Mənə şəffaf, real vaxtda yoxlanılan lisenziyası olan kazino lazımdır. Kimsə bu cür etibarlı platforma ilə rastlaşıb? Yazın.

Junior Hostboard Member Patrickon's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

Re: kazinoda lisenziya şəffaflığına şübhə ilə yanaşıram

Müasir internetdə sürətli qeydiyyat üsulları getdikcə populyarlaşır, xüsusilə də "bir klik" seçimi istifadəçilərə böyük vaxt qənaəti vəd edir. Lakin mənə maraqlıdır ki 1xbet giriş azerbaycan kimi platformalarda bu cür sürətli üsul seçildikdə, sonradan istifadəçi profili tamamlanana qədər hansı məhdudiyyətlərlə üzləşir? Çox vaxt belə olur ki, sürətli qeydiyyatdan sonra istifadəçi əsas funksiyalardan istifadə etmək istədikdə birdən-birə əlavə məlumatların daxil edilməsi və ya sənədlərin yüklənməsi tələb olunur. Bu yanaşma istifadəçi təcrübəsini pozmurmu? Bəlkə də əvvəldən bir az daha çox vaxt sərf edib, bütün məlumatları daxil etmək daha məntiqlidir? Eyni zamanda, bir klik qeydiyyat zamanı sistemin avtomatik yaratdığı istifadəçi adı və şifrə nə dərəcədə yaddaqalandır və sonradan onları dəyişdirmək mümkündürmü? Mən bu iki yanaşmanın (sürətli və tam qeydiyyat) istifadəçilərin platformaya bağlılığına və ümumi məmnuniyyətinə təsirini dərindən araşdırmaq istərdim. Bəs istifadəçilər daha çox hansı metoda üstünlük verirlər və bu seçim onların gələcək fəaliyyətlərinə necə təsir edir?

Tags for this Thread